Čistě vepřová klobáska 160 g

Kód: 109
139 Kč / ks
Skladem

Sušená vepřová klobása je klasikou mezi klobáskami. Chuť prémiového vepřového masa z evropských chovů ocení všichni fanoušci francouzských delikates. Vepřová francouzská klobása se nejvíce hodí jako tapas k vínu anebo k lahodným sýrům.

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
již při nákupu od 1500,-
Rychlá expedice zásilek
Rychlá expedice zásilek
odbavujeme v nejkratším čase

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, fermenty zrání, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: laktóza (mléčný derivát). Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 170 g vepřového masa.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1979 kJ / 477 kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15,5 g
Sacharidy 1,7 g
z toho cukry 1,2 g
Bílkoviny 27,7 g
Sůl 4,47 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Vepřové
Země původu: Francie
? Lepek: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz