Klobáska s kozím sýrem
Kód: 116Související produkty

Zkoušeli jste už klobásu s oslím masem? Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek. Oslí maso zůstává příjemně šťavnaté i po vysušení a svou chutí připomíná telecí s příchutí...

Jemné chorizo doux od Saint Agaûne je skutečnou specialitou. Při každém kousnutí ucítíte plnou chuť kvalitního masa z evropských chovů. Obsahuje nízký podíl tuku,...

Chorizo fort pálivé udělá radost vyznavačům ostřejších chutí. Hoříte zvědavostí, jak se tradičnímu francouzskému výrobci povedl tento pikantní kousek sušeného masa? Intenzivní...
Detailní popis produktu
Složení: Vepřové maso pocházející z EU, kozí sýr 6%, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Hmotnost: Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když panenku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
Energetická hodnota | 1997kJ/482kcal |
Tuky | 49,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,2 g |
Sacharidy | 5,3 g |
z toho cukry | 0,87 g |
Bílkoviny | 26,2 g |
Sůl | 4,97 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |

Zkoušeli jste už klobásu s oslím masem? Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek. Oslí maso zůstává příjemně šťavnaté i po vysušení a svou chutí připomíná telecí s příchutí...

Francouzská klobása obalená ve směsi bylin. Bylinky zvýrazní, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšední chuti. Klobása...

Málokdo odolá francouzské klobásce s jelením masem. Jelení maso je málo tučné, a tak se hodí i pro ty, kteří dbají o svou linii. V sušené klobáse se snoubí prvotřídní...

Klobása s hříbky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Malé plátky hub výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má jemnou strukturu a je...

Sušená vepřová klobása je klasikou mezi klobáskami. Chuť prémiového vepřového masa z evropských chovů ocení všichni fanoušci francouzských delikates. Vepřová francouzská...

Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...

Klobása s lískovými oříšky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Najemno namleté ořechy výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má...

Francouzská klobása s vyzrálým sýrem Bleu D'Auvergne je skutečnou lahůdkou. Kravský sýr podtrhne, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na sušené francouzské...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.