Objednávky expedujeme i v teplých dnech (doplněné o chladící médium).

Klobáska s lískovým oříškem

Kód: 114
Novinka Tip
139 Kč / ks
Skladem

Klobása s lískovými oříšky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Najemno namleté ořechy výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má jemnou strukturu a je tak akorát šťavnaté. Bude těžké zůstat jen u jednoho sousta. 

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso pocházející z EU, lískové ořechy 5,3%,  sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Hmotnost: Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když panenku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát), ořech. 

Výživové hodnoty na 100 g
   
Energetická hodnota 2262kJ/546kcal
Tuky 48,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 18,9 g
Sacharidy 4,7 g
z toho cukry 0,7 g
Bílkoviny 23,7 g
Sůl 5,03 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení