Klobáska s fíky 160 g
Kód: 112Související produkty

Francouzská klobása s vlašskými ořechy v sobě snoubí chuť prvotřídního vepřového masa a sušených ořechů. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšedních...

Francouzská klobása s borůvkami v sobě pojí chuť kvalitního vepřového masa a lehce kyselých lesních borůvek. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšední...

Klobása s lískovými oříšky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Najemno namleté ořechy výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso pocházející z EU, fíky 6,5 %, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 160 g vepřového masa.
Energetická hodnota | 1986 kJ / 479 kcal |
Tuky | 40 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,4 g |
Sacharidy | 5,1 g |
z toho cukry | 2,5 g |
Bílkoviny | 24,8 g |
Sůl | 4,45 g |

Klobásy francouzské značky SALAISONS MONTSERRET jsou vyráběny tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří...

Francouzská klobása s vlašskými ořechy v sobě snoubí chuť prvotřídního vepřového masa a sušených ořechů. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšedních...

Francouzská klobása s borůvkami v sobě pojí chuť kvalitního vepřového masa a lehce kyselých lesních borůvek. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšední...

Francouzská klobása obalená v aromatickém černém pepři je skutečnou lahůdkou. Koření zvýrazní, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na francouzské klobáse...

Klobása s kaštany je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Najemno namleté kaštany výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má jemnou...

Francouzská klobása s býčím masem má výraznou chuť a lahodné aroma. Na býčí klobáse si skvěle pochutnáte v kombinaci s čerstvým pečivem. Hodí se i jako tapas ke...

Málokdo odolá francouzské klobásce s jelením masem. Jelení maso je málo tučné, a tak se hodí i pro ty, kteří dbají o svou linii. V sušené klobáse se snoubí prvotřídní...

Klobása s lískovými oříšky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Najemno namleté ořechy výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.