České klobásy

U českých klobás od PRAVÉ KLOBÁSY masem nešetříme. Určitě to poznáte sami. Na oblíbené Maďarky anebo fermentované klobásy s daňčím, jelením, skopovým nebo hovězím masem jsme použili 162 g masa na 100 g hotového výrobku. 

Jak probíhá výroba? Klobásy se zaudí studeným kouřem z bukového dřeva, následující dva dny probíhá fermentace a potom klobásky zrají a suší se. Výsledkem jsou poctivé a voňavé uzeniny, na kterých si pochutnáte. Přečtěte si článek o českých fermentovaných klobásách na našem blogu.

Nejprodávanější

PravaKlobasa 10 2020 14
Jelení klobása
Skladem
Kód: 0432/160
 
od 119 Kč
PravaKlobasa 10 2020 10
Maďarka - pikantní
Skladem
Kód: 0436/160
 
od 109 Kč
PravaKlobasa 10 2020 10
Maďarka - jemná
Skladem
Kód: 0435/160
 
109 Kč
dančí klobasa
Dančí klobása 160 g
Skladem
Kód: 0431/160
 
119 Kč
PravaKlobasa 10 2020 12
Skopová klobása
Skladem
Kód: 0434/160
 
od 119 Kč
1 položek celkem
PravaKlobasa 10 2020 12
od 119 Kč

Skopová klobása podle původní receptury „dědy Edy“ jsou tradiční masovou pochoutkou. Originální receptura a postup zpracování dávají klobásám nezapomenutelnou masovou...

Kód: 0434/160
10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
již při nákupu od 1500,-
Exkluzivní produkty
Exkluzivní produkty
máme i to, co jiní ne
Rychlá expedice zásilek
Rychlá expedice zásilek
odbavujeme v nejkratším čase
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz