Bůčková paštika s chilli 170 g
Kód: 1502

Související produkty

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso min. 65 %, vepřové sádlo, rajčatový protlak (rajčata, jedlá sůl), hořčice (pitná voda, hořčičná semínka, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř, mletá chilli paprika min. 0,5 %
Skladování: Při teplotě 5 °C až 25 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 170 g. Bez lepku. Alergen: hořčice.
Energetická hodnota | 1510 kJ / 362 kcal |
Tuky | 35 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,5 g |
Sacharidy | 1,1 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
EAN: | 8594174650502 |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...

Bůčková paštika je lahodným a chutným pokrmem, který se vyrábí z vepřového bůčku. Tato paštika je oblíbená pro svou výraznou a intenzivní chuť, kterou získává díky kombinaci...

Škvarkové pesto je netradiční česká variace na známé italské pesto, které si získává oblibu mezi milovníky domácí kuchyně a originálních chutí. Tento recept spojuje škvarky,...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.