Husí foie gras 2 x 40 g
Kód: 0868

Související produkty

Milovníci zvěřiny, pozor! Ulovte si kančí paštiku s jalovcem, která chutná bez nadsázky dokonale. Výtečné maso z mladého divočáka v kombinaci s drůbežím masem, vepřovým sádlem,...

Tradiční francouzský výrobce používá k výrobě maso z regionálních chovů a mnoha mlsnými jazyky a léty prověřené receptury, které si získají i Vás.

Tradiční francouzský výrobce používá k výrobě maso z regionálních chovů a mnoha mlsnými jazyky a léty prověřené receptury, které si získají i vás.

Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...

Luncheon meat získala popularitu díky své pohodlnosti a dlouhé trvanlivosti. Je spolehlivým základem pro outdoorové aktivity, jako je kempování nebo turistika, protože...
Detailní popis produktu
Složení: husí foie gras 88 %, jedlá sůl, pitná voda, cukr, koření, antioxidant askorban sodný, konzervant dusitan sodný
Skladování: Foie gras skladujte při teplotě 0 až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Původ: Francie
Další informace: Hmotnost 2 x 40 g.
Energetická hodnota | 1792 kJ / 435 kcal |
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 6,7 g |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a..., Francouzské paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
EAN: | 3018258103005 |
Země původu: | Francie |

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Paštika z divočáka na červeném víně je vynikající delikatesa, která spojuje divokou chuť masa se sofistikovanou jemností červeného vína. Divočák je pro výraznou chuť ideálním...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.