Jamón Serrano kýta 7,5 kg – dárkové balení
Kód: 235Související produkty

Španělská sušená šunka Jamón Serrano je ideální dárek pro ty, kteří se nenechají odbýt jen tak nějakým masem. Vyzrálá vepřová delikatesa má výraznou chuť a nakrájená na tenké...

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Dárkové balení kvalitní iberské šunky, která se pyšní neodolatelnou vůní a chutí typickou pro celé Španělsko a Portugalsko. Zazáříte s ní na nejedné domácí oslavě a získáte...

Dárkové balení JAMON IBERICO 100 % DE BELLOTA, které váží mezi 4,5 a 5 kg, je určené pro ty pravé gurmány, kteří nepohrdnou kvalitou a touto nezaměnitelnou chutí. Ideální...

Španělská sušená šunka Jamón Curado je ideální dárek pro ty, kteří se nenechají odbýt jen tak nějakou uzeninou. Sušená vepřová delikatesa má výraznou chuť masa a nakrájená na...

Vepřová kýta Jamón Serrano s kostí je oblíbeným dárkem, kterým potěšíte kohokoliv, kdo není vegan. Sušená šunka je jemně prorostlá tukem, který jí dává šťavnatou a plnou...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, jedlá sůl, konzervanty dusitan sodný a dusičnan draselný, antioxidant erythorban sodný, dextróza
Skladování: V chladu při teplotě do 18 °C.
Země původu: Španělsko
Další informace: Neobsahuje lepek. Na 100g výrobku bylo použito 134 g vepřového masa. Hmotnost cca 7,5 kg.
Spotřeba: 1.5.2024
Energetická hodnota | 929 kJ / 222 kcal |
Tuky | 11,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,6 g |
Sacharidy | 0,2 g |
z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 30,1 g |
Sůl | 4,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové balení uzenin, salámů, klobás a šunky |
---|---|
Hmotnost: | 7.5 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Španělsko |
? Lepek: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.