Klobása Gyulai Mangalica ostrá 300 g
Kód: 325


Související produkty

Cheddar s portským vínem je lahodná kombinace klasického cheddaru s plnou a bohatou chutí portského vína. Cheddar je tvrdý sýr, který se vyrábí z kravského mléka a má výraznou...

Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...

Lionganissa solá je tradiční filipínské jídlo, které se skládá z kořeněné vepřové klobásy, rýže a nakládané zeleniny. Klobása je typicky vyrobena z mletého vepřového masa...

Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Detailní popis produktu
Skladování: Při teplotě od 10 °C do 20 °C.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Na 100 g výrobku bylo použito 148 g vepřového masa (z toho 76 g vepřového masa plemene Mangalica. Hmotnost 300 g.
Energetická hodnota | 1917 kJ / 463 kcal |
Tuky | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 0,9 g |
z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny | 24 g |
Sůl | 4,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | BESTSELLERY DELIKATESY |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Maso: | Vepřové, Mangalica |
Země původu: | Maďarsko |
Položka byla vyprodána… |

Tento sýr je vyroben z kombinace kravského a kozího mléka, které prošly procesem pasterizace. Pasterizace je proces, kdy se mléko zahřívá na vysokou teplotu, aby se zabili...

Cheddar s brusinkami je chutná kombinace klasického chedaru a sladkokyselých brusinek. Tento sýr v sobě skloubuje intenzivní a bohatou chuť chedaru s jemnou sladkostí a...

Hledáte něco skutečně ostrého? Pekelně ostrý salám je tu pro všechny, kdo u jídla rádi roní slzy a lapají po dechu. Chuť pikantního salámu Pokol si zamilujete. Silná maďarská...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.