Všechny krájené sýry čerstvě krájíme a vakuujeme pro dlouhou trvanlivost. Co se týče teploty, tak se nebojte, používáme chladící vložky, které můžete opakovaně použít.

Maďarská klobása Makoi pálivá 200gr

Kód: 308
Značka: Pick Szeged
99 Kč / ks
Skladem

Už jste měli tutu lahodou maďarskou klobásu? Že ne? ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tutu klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který není tepelně opracovaný.

Gyulai klobásy jsou známé na několika kontinentech, vyráběné jsou už od 19. století. Neustálá modernizace výrobních procesů, přitom stále stejně dobrá chuť. Hlavním cílem společnosti pro 21. století je vyhovět produkty i lidem s potravinovou alergií. 

Gyulai je uzená klobása s výraznou středně štiplavou chutí maďarské papriky. Název pochazí od města, kde se tato klobása zrodila.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso, vepřová slanina, jedlá sůl, paprika, koření, antioxidant: (E300, E330), sacharóza, konzervační látka: (E250).

Obsah soli max. 5%. Obsah tuku max. 43%

Skladujte při nekolísavé teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 21 dnů.

Alergeny: Nejsou přítomny.

Výživové hodnoty
  Na 100 g
Energetická hodnota 1917 kJ / 463 kcal
Tuky 41 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Sacharidy <0,5 g
z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny 23 g
Sůl 4,0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: KLOBÁSY
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz