Ovčí sýr Manchego
Kód: 0586/100 0586/200 0586/300 0586/400 0586/500 Zvolte variantu10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků

Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: ovčí mléko, sůl, mikrobiální syřidlo, zákys
Skladování: Při teplotě 4 - 8 °C. Při rozvakuování je nutné sýr spotřebovat do 24 hodin.
Země původu: Holandsko
Další informace: Alergeny: ovčí mléko, zákys, syřidlo. Hmotnost 100 g až 500 g.
Trvanlivost: 14 dní od nakrojení.
| Energetická hodnota | 1662 kJ / 397 kcal | 
| Tuky | 34 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 21 g | 
| Sacharidy | 0,5 g | 
| z toho cukry | 0,5 g | 
| Bílkoviny | 24 g | 
| Sůl | 2 g | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            