Cheddar Amber Mist - s whisky
Kód: 757Související produkty

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Zralý sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka a lanýži. Doba zrání minimálně 105 dnů.

Zralý sýr z kozího mléka s rozmarýnem. Představuje skutečně jedinečné vlastnosti, jako je dobře spojená, polotvrdá a krémová struktura, s intenzivním buketem a velmi aromatickou...

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

3 v 1? Co trojúhelníček to jiný sýr. Ovčí, kravský a kozí sýr. Ideální pro každou akci.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.
Detailní popis produktu
Snowdonia Sýr Cheddar AMBER MIST, s whisky, 200g
Snowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí vody, byla založena v roce 2001 s cílem vytvořit nový prémiový produkt - luxusní řadu sýrů.
Složení: sýr Cheddar 92% (z mléka*), Whisky 5% (Whisky, barvivo - karamel), cukr.
*Alergeny: mléko
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1649 kJ /398 kcal,
tuky: 32,4g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 21,3g,
sacharidy: 4,8g,
z toho cukry: 3,1g,
bílkoviny: 21,7g,
sůl: 1,8g.
Čistá hmotnost: 200g
Vyrobeno ve Velké Británii
Skladujte v lednici 0-5 stupňů C
Vhodné pro vegetariány a celiaky
Manipulace: vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Produkt je připraven k jídlu a je vhodný k vaření. Nejlépe se podává při pokojové teplotě.
Doporučený nápoj - nejlépe pokračovat v již nastavené chuti a dolít sklenici whisky
Doporučené servírování - na pikantních crackrech s cibulovým chutney
Sýr oceněný:
2005 - bronzovou medailí na British Cheese Awards
2008 - bronzovou medailí na World Cheese Awards
2012 - bronzovou medailí na Royal Bath and West Show
2013 - bronzovou medailí na Royal Bath and West Show
2013 - třetí místo na Anglesey Cheese Competition
2013 - bronzovou medailí na Royal Welsh Show
2016 - zlatou medailí na Nantwich International Cheese Awards
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY, Sýr Cheddar (čedar) |
---|---|
Druhy sýrů: | Cheddar |

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou sušená rajčata, paprika, cibule, bazalka, tymián, pepř, česnek, olivy.

Tento extra zralý CHEDDAR s hladkou, krémovou a jedinečnou texturou a chutí je vlajkovou lodí Snowdonia Cheese Company®.

Středně měkký a máslový s lehce ostrou příchutí. Sýr je součástí života v celém Holandsku. Beemster Medium je nejvíce konzumovaný sýr v Nizozemsku a díky tomu je...

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.

Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.