Baby gouda s římským kmínem 425 g
Kód: 554Související produkty

Bylinky dodávají baby goudě svěžest a výrazný zelený nádech. Jejich aroma a chuť se pomalu uvolňují při každém soustu, nabízejíce vám osvěžující zážitek plný přírodních esencí....

3 v 1? Co trojúhelníček to jiný sýr. Ovčí, kravský a kozí sýr. Ideální pro každou akci.

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Gouda s chilli se vyrábí z kravského mléka, které je nejprve zahřáté a přidá se do něj směs chilli papriček. Poté se sýrová směs nechá ztuhnout a vytvoří se z ní sýr, který se...

Kozí gouda s koriandrem je zajímavá a chutná varianta klasické kozí goudy. Tento sýr je vyroben z kozího mléka, které se po zpracování nechá uležet alespoň 4 týdny, aby získal...
Detailní popis produktu
Složení: kravské mléko, sůl, zákysová kultura, živočišné syřidlo, konzervant dusičnan sodný, kmín 0,62 %
Skladování: Při teplotě 7 - 9 °C.
Země původu: Holandsko
Další informace: Alergen: mléko. Hmotnost 425 g. Vzhledem k přírodní povaze sýra, přirozenému zrání a vlivům způsobeným ročním obdobím se v hmotnosti mohou objevit rozdíly.
Energetická hodnota | 1535 kJ / 370 kcal |
Tuky | 30,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22,1 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 23,4 g |
Sůl | 2,3 g |

Baby gouda s hořčicí je malý sýr, který je nejenom vizuálně přitažlivý díky svému kulatému tvaru a zlatavé barvě, ale také nabízí vynikající chuťový zážitek,...

Kozí Gouda uleželá je zralý sýr s vynikající chutí a silnější vůní, která se s věkem sýru postupně rozvíjí. Tento sýr je vyráběn z kozího mléka a má charakteristickou kůrku,...

Snowdonia Sýr RED DEVIL, Leicesterský červený sýr s chilli, 200 gSnowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí...

Španělský crema de queso de cabra con miel neboli Krém z kozího sýra s medem. Je to velmi krémový sýr s výraznou příchutí kozího sýra. Ideální pro milovníky sýrů. Nádech...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.