Cheddar Green Thunder - s česnekem a bylinkami 200 g
Kód: 0574Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: sýr Cheddar 98%, sušená syrovátka, cukr, pečený česnek, bylinky , mořská sůl, koření, přírodní aroma
Skladování: V lednici při teplotě 0 °C až 5 °C.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Vhodné pro vegetariány a celiaky. Vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Produkt je připraven k jídlu a je vhodný k vaření. Nejlépe se podává při pokojové teplotě. Alergen: mléko.
Jak krájet: Tyto sýry jsou známé svými voskovými obaly v krásných odstínech různých barev – nejenže vypadají dobře, ale udržují sýr chutný, udržují důležitou vlhkost a také přispívají k jeho ochraně. Zde jsou naše doporučení pro přípravu sýrů k degustaci. Než začnete krájet sýr, nejprve vyndejte sýr z lednice a nechte ho odležet aby dosáhl pokojové teploty. Tím se vosk mírně změkčí, a sýr také chutná lépe, když není úplně "ledničkově studený". Poté odstraňte lepivé štítky. Aby byl řez čistý a pěkný, vždy používejte velmi ostrý nůž.
Sýr oceněný:
2006 - zlatou medailí na World Cheese Award
2008 - bronzovou medailí na Nantwich International Cheese Show
2012 - bronzovou medailí na Royal Welsh Dairy Competition
2013- první místo na Three countries
2013- druhé místo na Anglesey Cheese Competition
2014- zlatou medailí na Global Cheese Awards Frome
2015- zlatou medailí na Royal Welsh Show
2015- druhé místo na Bakewell Show
2015- bronzovou medailí na Global Cheese Awards Frome
2016- bronzovou medailí na Nantwich International Cheese awards
Energetická hodnota | 1679 kJ / 405 kcal |
Tuky | 33,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22,2 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Bílkoviny | 23,6 g |
Sůl | 1,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Druhy sýrů: | Cheddar |
Země původu: | Velká Británie |
? Lepek: | Ne |
Krájené nebo kusové: | Kusové |
Laktóza: | Ano |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.