Baby gouda s česnekem a cibulí 425 g
Kód: 561Související produkty

Snowdonia Sýr RED STORM, extra zralý červený Leicesterský (vintage), 200 gSnowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a...

Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku. BEEMSTER Sýr...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je nasekané chilli.

Zralý sýr z kozího mléka s chilli a paprikou. Představuje skutečně jedinečné vlastnosti, jako je dobře spojená, polotvrdá a krémová struktura, s intenzivním buketem a velmi...

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíců vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli. Pochází z rodinné farmy Veendaler.
Detailní popis produktu
Složení: kravské mléko, sůl, zákysová kultura, živočišné syřidlo, konzervant dusičnan sodný, civule, 0,43 %, česnek 0,09 %, paprika, zázvor, křen, řepkový olej
Skladování: Při teplotě 7 - 9 °C.
Země původu: Holandsko
Další informace: Alergeny: kravské mléko, laktóza. Hmotnost 425 g. Vzhledem k přírodní povaze sýra, přirozenému zrání a vlivům způsobeným ročním obdobím se v hmotnosti mohou objevit rozdíly.
Energetická hodnota | 1627 kJ / 388 kcal |
Tuky | 33,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 2 g |

Snowdonia Sýr RED DEVIL, Leicesterský červený sýr s chilli, 200 gSnowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí...

Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího mléka zrající min. 3 měsíce.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Rotterdamu.

Máte rádi pikantní nebo ostré? Baby gouda s chilli papričkami jalapeňo bude pro Vás ideální.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.