Cheddar Ruby Mist - s portským vínem
Kód: 758Související produkty

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou koriandrové oříšky.

Tento červený bochník sýru zraje obvykle 18 měsíců a vytváří intenzivní chuť a rafinovanou texturu.

Tento zralý CHEDDAR je doplněný whisky, která ještě zvýrazňuje jeho báječnou chuť.

Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího mléka zrající min. 3 měsíce.

Tato prémiová delikátní chuť sýru z extra gurmánského ovčího mléka. Tento dlouhozrající sýr je polotvrdý, má dlouhotrvající aroma a lehce nakyslou chuť. Z vnější strany je...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou kousky lanýže.
Detailní popis produktu
Snowdonia Sýr Cheddar RUBY MIST, s portským vínem, 200g
Snowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí vody, byla založena v roce 2001 s cílem vytvořit nový prémiový produkt - luxusní řadu sýrů.
Složení: sýr Cheddar (z mléka*) 91%, bílé Portské 3% (Portské, konzervanty - sulphur dioxid*), cukr, Brandy (Brandy, barvivo - karamel).
*Alergeny - mléko, sulphur dioxid
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1616 kJ /389 kcal,
tuky: 31,4g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 20,3g,
sacharidy: 5,2g,
z toho cukry: 3,4g,
bílkoviny: 21,5g,
sůl: 1,5g.
Čistá hmotnost: 200g
Vyrobeno ve Velké Británii
Skladujte v lednici 0-5 stupňů C
Vhodné pro vegetariány a celiaky
Manipulace: vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Produkt je připraven k jídlu a je vhodný k vaření. Nejlépe se podává při pokojové teplotě.
Doporučený nápoj - Portské
Doporučené servírování - skvělý jako součást slavnostní tabule
Sýr oceněný:
2014 - stříbrnou medailí na World Cheese Awards
2015 - první místo na Bakewell Show
2015 - bronzovou medailí na Global Cheese Awards Frome
2016 - zlatou medailí na British Cheese Awards
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY, Sýr Cheddar (čedar) |
---|---|
Druhy sýrů: | Cheddar |

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.

Středně měkký a máslový s lehce ostrou příchutí. Sýr je součástí života v celém Holandsku. Beemster Medium je nejvíce konzumovaný sýr v Nizozemsku a díky tomu je...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Zralý sýr z kozího mléka s drceným černým pepřem uvnitř textury a na povrchu potažený kuličkami černého pepře. Představuje intenzivní a kořeněnou chuť s polotvrdou, dobře...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.