Škvarková pomazánka 180 g
Kód: 1510
Související produkty
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...
Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...
Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové škvartky min. 60 %, vepřové škvařené sádlo, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), kapie, cibule, česnek, jedlá sůl, mletý pepř
Skladování: Při teplotě 5 °C až 30 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 180 g. Bez lepku. Alergen: hořčice.
| Energetická hodnota | 2781 kJ / 664 kcal |
| Tuky | 69 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
| Sacharidy | 1,5 g |
| z toho cukry | 0,9 g |
| Bílkoviny | 11 g |
| Sůl | 1,7 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | PAŠTIKY a... |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg |
| EAN: | 8594174650083 |
| Maso: | Vepřové |
| Země původu: | Česko |
| ? Lepek: | Ne |
Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

