Všechny krájené sýry čerstvě krájíme a vakuujeme pro dlouhou trvanlivost. Co se týče teploty, tak se nebojte, používáme chladící vložky, které můžete opakovaně použít.

Francouzské panenky Saint Agaune

Francouzské panenky Saint Agaune

Proč říkáme francouzským klobáskám Panenky? Jaké jsou příchutě a velikosti?

 

Dnes Vám rád představím francouzské klobásy, kterým říkáme francouzské panenky. Proč jim tak říkáme? Protože obsahuji jen ty nejlepší kousky libového vepřového masa a nemluvě o tom, že obsahují 2,5x méně tuku, než běžné klobásy. Prodáváme různé příchutě a různé velikosti.

 

Jak chutnají tyto produkty? Přírodní panenka je velice jemná. Panenka se sýrem Vás mile překvapí, protože na řezu jdou vidět kousky sýra Comte. Lehce pálivá panenka Vás ohromí. Francouzi umí zkombinovat chuť klobásy a papriky. Vřele mohu doporučit tomu, kdo s brání pálivým jídlům. Pokud máte rádi pálivý produkty, mohu doporučit Chorizo od stejného výrobce. 

 

Pokud se Vám ale nechce krájet a nebo tuto možnost nemáte, protože jste třeba na výletě, doporučuji krájenou verzi. Plátky Saint Agaune chutnají tak dobře, jako panenky. Jednoduše výtečné. Stačí jen roztrhnout sáček a sníst.

 

Varianty: přírodní - nature (120g, 200g, 320g), lehce pálivá - piment (120g) a se sýrem Comte (120g)

Forma - vcelku viz výše či krájená 70g (přírodní - nature, se sýrem Comte, Fume - uzené)

 

Pokud zatím nemáte svého favorita tak doporučuji ochutnat všechny. Určitě si ho najdete.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz