Mini dančí paštika s divokým kořením 50 g
Kód: 1555

Související produkty

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Škvarková pomazánka je pochoutka plná výrazné chuti a křupavé textury, která je vyrobena z vepřových škvarků. Tato pomazánka je oblíbená pro svou jedinečnou kombinaci slaného,...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...
Detailní popis produktu
Složení: 51 % dančí maso, vepřový lalok, cibule, červené víno, uzené maso (vepřové maso, sůl, kouř), celer, mrkev, jedlá sůl, sušené pravé hřiby, koření
Skladování: V temnu při teplotě do 30 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 50 g. Bez lepku a bez laktózy. Alergen: hořčice.
Energetická hodnota | 1141 kJ / 276 kcal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,0 g |
Sacharidy | 0,6 g |
z toho cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Maso: | Vepřové, Dančí |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |

Vepřové ve vlastní šťávě je lahodným pokrmem, který nabízí autentickou a intenzivní chuť vepřového masa, které je pečené a dušené ve své vlastní šťávě. Tato metoda vaření...

Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.