Kachní klobáska se zeleným pepřem 160 g
Kód: 130Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso vepřový tuk, kachní maso, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření, zelený pepř, konzervat fermentovaný ledek
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát), může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 130 g vepřového a 20 g kachního masa.
Energetická hodnota | 1577 kJ / 379 kcal |
Tuky | 28,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,3 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 28,3 g |
Sůl | 4,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Maso: | Vepřové, Kachní |
Země původu: | Francie |
? Lepek: | Ano |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.