Klobáska s vínem Beaujolais
Kód: 118Související produkty

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret doplněná sladkou chutí fíků.

Sušená vepřová klobáska se sýrem Comté prémiové kvality Vás uchvátí svou delikátní chutí. Už nebudete chtít jinou!

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená bylinkami.

Fuet je skutečná španělská pochoutka - neobvyklá sušena klobása v bílé plísní. Jeho název se překládá z katalánštiny jako „bič“. Pravý fuet je dlouhý, tenký, pružný a lehký a na...

Vepřová klobáska se sýrem Bleu D'Auvergne vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret, doplněná borůvkou.

Králičí sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.

Sušená vepřové Chorizo prémiové kvality Vás uchvátí svou delikátní chutí. Už nebudete chtít jinou!
Detailní popis produktu
- Složení: Vepřové maso pocházející z EU, víno 3%, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.
- Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
- Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy).
- Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
- Rozměry: Délka od 17 do 20 cm, průměr od 42 do 50 mm.
- Skladování: Na suchém místě do 15 °C.