Luncheon meat 300 g
Kód: 1512

Související produkty

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...
Detailní popis produktu
Složení: 70 % vepřové maso, 17 % hovězí maso, vepřové sádlo, vepřová kůže (přírodní kolagen), jedlá sůl
Skladování: Při teplotě 5 °C až 30 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 300 g. Bez lepku.
Energetická hodnota | 1206 kJ / 290 kcal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,2 g |
Sacharidy | 0,1 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 1,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.335 kg |
EAN: | 8594174650366 |
Maso: | Vepřové, Hovězí |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |

Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...

Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....

Hovězí maso s česnekem je skvělou kombinací, která nabízí silnou a bohatou chuťovou explozi. Česnek, s jeho charakteristickou ostrou a aromatickou vůní, se výborně doplňuje s...

Kachní foie gras s kapkou koňaku je exkluzivní delikatesa, která v sobě snoubí bohatou a jemnou chuť husích nebo kachních jater s jemným nádechem luxusního alkoholu. Foie gras...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.