Vyzrálý ovčí sýr ve víně PEDRO XIMENEZ 200g
Kód: 846Související produkty

3 v 1? Co trojúhelníček to jiný sýr. Ovčí, kravský a kozí sýr. Ideální pro každou akci.

Zralý sýr z kozího mléka s drceným černým pepřem uvnitř textury a na povrchu potažený kuličkami černého pepře. Představuje intenzivní a kořeněnou chuť s polotvrdou, dobře...

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou koriandrové oříšky.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je nasekané chilli.

Tento červený bochník sýru v sobě skrývá ten nejsmetanovější zralý sýr čedar s ďábelskou kombinací chili a pepře. Nejen že si pochutnáte, ale ještě se i zahřejete.

Tato prémiová delikátní chuť sýru z extra gurmánského ovčího mléka. Tento dlouhozrající sýr je polotvrdý, má dlouhotrvající aroma a lehce nakyslou chuť. Z vnější strany je...

Zralý sýr z kozího mléka s rozmarýnem. Představuje skutečně jedinečné vlastnosti, jako je dobře spojená, polotvrdá a krémová struktura, s intenzivním buketem a velmi aromatickou...
Detailní popis produktu
SLOŽENÍ: Pasterizované ovčí mléko, víno Pedro Ximénez min. 7% (obsahuje siřičitany), sůl, stabilizátor: chlorid vápenatý, syřidlo, mléčné fermenty a konzervační látka: lysozym (obsahuje vejce). NEJEDLÁ KŮRA: Obsahuje konzervant (E235). Zráno vínem Pedro Ximénez. Původ mléka: Španělsko.
Kůra není určená ke konzumaci.
Energetická hodnota | 1888 kJ / 456 kcal |
Tuky | 38,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,9 g |
Sacharidy | 1,2 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 25,6 g |
Sůl | 1,68 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY, Španělské delikatesy, Španělské sýry |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Země původu: | Španělsko |

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.

Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.