Vepřová farmářská terina 280 g
Kód: 0880

Související produkty

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Škvarkové pesto je netradiční česká variace na známé italské pesto, které si získává oblibu mezi milovníky domácí kuchyně a originálních chutí. Tento recept spojuje škvarky,...

Srnčí paštika s portským vínem je delikatesa, která spojuje jemnou chuť srnčího masa s bohatým a aromatickým portským vínem. Srnčí maso je jemné, křehké a má výraznou, ale...

Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso 88 % (krkovice, játra), mléko, sůl, koňak, koření, přírodní aroma
Skladování: Pťi pokojové teplotě.
Země původu: Francie
Spotřebujte do: 30.09.2029
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 280 g.
Energetická hodnota | 1289 kJ / 312 kcal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,9 g |
Sacharidy | 0,9 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1,8 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.735 kg |
EAN: | 3275412801010 |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Francie |

Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...

Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.