Zauzená terina z kachních prsou 180 g
Kód: 0866

Související produkty

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...
Detailní popis produktu
Složení: uzená kachní prsa 20 % (kachní prsa, jedlá sůl, koření, kvasnice, konzervant dusitan sodný), kachní maso 19 %, vepřové maso 18 %, kuřecí játra 14 %, vepřové sádlo, vejce, pitná voda, bramborový škrob, želatina, jedlá sůl, černý pepř, sušený česnek, konzervant dusitan sodný
Skladování: Při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 2-3 dnů.
Země původu: Francie
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 180 g. Alergen: vejce. Nejlépe podávejte chlazené.
Energetická hodnota | 982 kJ / 236 kcal |
Tuky | 17 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,1 g |
Sacharidy | 2,1 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 1,5 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.335 kg |
EAN: | 3018253195005 |
Maso: | Vepřové, Kachní |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.