Čatní z karamelizovaných cibulek s balzamikovým octem 114 g
Kód: 0810Související produkty
Hořčice Didden je prémiový belgický výrobek, který je oblíbený pro svou vyváženou chuť a vysokou kvalitu. Značka Didden má dlouhou tradici výroby jemných hořčic a omáček,...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: karamelizované cibulky 39 % (obsahuje řepkový olej), cukr, muškátový cukr, bílý vinný ocet (obsahuje siřičitany), balzamický ocet 7 % z Modeny (obsahuje vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, siřičitany), plátky červené cibulky, koncentrovaná citronová šťáva, tapiokový škrob, olivový olej
Skladování: Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte během 6 týdnů.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Hmotnost 114 g. Alergeny: siřičitany. Bez laktózy. Bez lepku.
Energetická hodnota | 983 kJ / 232 kcal |
Tuky | < 1,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 53 g |
z toho cukry | 51,6 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.114 kg |
Země původu: | Velká Británie |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |
Položka byla vyprodána… |
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.