Čatní z karamelizovaných cibulek s balzamikovým octem 114 g
Kód: 0810Související produkty
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Detailní popis produktu
Složení: karamelizované cibulky 39 % (obsahuje řepkový olej), cukr, muškátový cukr, bílý vinný ocet (obsahuje siřičitany), balzamický ocet 7 % z Modeny (obsahuje vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, siřičitany), plátky červené cibulky, koncentrovaná citronová šťáva, tapiokový škrob, olivový olej
Skladování: Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte během 6 týdnů.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Hmotnost 114 g. Alergeny: siřičitany. Bez laktózy. Bez lepku.
Energetická hodnota | 983 kJ / 232 kcal |
Tuky | < 1,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 53 g |
z toho cukry | 51,6 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.114 kg |
Země původu: | Velká Británie |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |
Položka byla vyprodána… |
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.