Klobáska v paprice 160 g
Kód: 0120
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso pocházející z EU, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, fermenty zrání, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 170 g vepřového masa.
| Energetická hodnota | 1979 kJ / 477 kcal |
| Tuky | 40 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15,5 g |
| Sacharidy | 1,7 g |
| z toho cukry | 1,2 g |
| Bílkoviny | 27,7 g |
| Sůl | 4,47 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Francouzské klobásyFrancouzské delikatesy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.16 kg |
| Země původu: | Francie |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Vznik tohoto francouzského řeznictví datujeme k roku 1936 pradědečkem Nicolasem Montserret. Od počátku vzniku společnosti se vyrábí a prodává v přátelském a veselém duchu. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek a klobás :). Tradice a know-how byly předávány po 4 generace, což těmto produktům dává jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Zde si zákazník může pochutnat na netradičních chutích, například sušené klobásy jsou i s ovocem: borůvky, fíky, s ořechy, s různými druhy sýru či s různými masy. Kachna, jelen, králík, býk a to není vše.

