Sušené švestky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 0806Související produkty
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Gulášový krém jemný (sladký).Doporučujeme k maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, sušené švestky 41 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (min. 70 % tuku v sušině) 15 % (čerstvý sýr, zahušťovadla guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu, konzervant sorban draselný), stabilizátor kyselina askorbová,
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g. Alergen: laktóza.
Energetická hodnota | 1359 kJ / 324 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 27 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,07 g |
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.