Sušené švestky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 0806Související produkty
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, sušené švestky 41 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (min. 70 % tuku v sušině) 15 % (čerstvý sýr, zahušťovadla guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu, konzervant sorban draselný), stabilizátor kyselina askorbová,
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g. Alergen: laktóza.
Energetická hodnota | 1359 kJ / 324 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 27 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,07 g |
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.