Mletá paprika kouřová sladká 100 g
Kód: 0854![10 let s Vámi](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/ikony-roky_10.png?653a76f0)
![Doprava ZDARMA](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/doprava_zdarma.png?653a77ff)
![Rychlá expedice zásilek](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/rychla_expedice.png?653a7cb4)
Související produkty
![francouz paprika 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/204_francouz-paprika-2.jpg?6619164c
)
Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...
![Mletá paprika pálivá 50 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/762_mleta-paprika-paliva-50-g.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![gulas krem palivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/299_gulas-krem-palivy.jpg?6619164c
)
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
![paprika sklo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/305_paprika-sklo.jpg?6619164c
)
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
![madar sladka paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/311_madar-sladka-paprika.jpg?6619164c
)
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
Detailní popis produktu
Složení: 100 % mletá sladká paprika I. jakosti, kouř
Skladování: Na suchém místě.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Čistá hmotnost 100 g.
Energetická hodnota | 1290 kJ / 311 kcal |
Tuky | 11,10 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,69 g |
Sacharidy | 16,56 g |
z toho cukry | 13,79 g |
Bílkoviny | 16,53 g |
Sůl | 0,03 g |
Vlaknina | 39,58 g |
Škrob | 2,77 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Maďarsko |
![Cerignolské zelené olivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1375_cerignolske-zelene-olivy.jpg?6619164c
)
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
![paliva paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/765_paliva-paprika.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![Paprika mletá sladká 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1405_paprika-mleta-sladka-100g.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![Sušená rajčata s bylinkami](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1378_susena-rajcata-s-bylinkami.jpg?6619164c
)
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
![Čatní z fíků a jablek 114 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1612_catni-z-fiku-a-jablek-114-g.jpg?6619164c
)
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.