Mletá paprika kouřová sladká 100 g
Kód: 389Související produkty

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

MINIMÁLNÍ DOBA TRVANLIVOSTI 22.02.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Detailní popis produktu
Složení: 100 % mletá sladká paprika I. jakosti, kouř
Skladování: Na suchém místě.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Čistá hmotnost 100 g.
Energetická hodnota | 1290 kJ / 311 kcal |
Tuky | 11,10 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,69 g |
Sacharidy | 16,56 g |
z toho cukry | 13,79 g |
Bílkoviny | 16,53 g |
Sůl | 0,03 g |
Vlaknina | 39,58 g |
Škrob | 2,77 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské delikatesy, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Maďarsko |

MINIMÁLNÍ DOBA TRVANLIVOSTI 30.03.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.