Vepřové škvarky v sádle 320 g
Kód: 1515

Související produkty

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...

Bůčková paštika je lahodným a chutným pokrmem, který se vyrábí z vepřového bůčku. Tato paštika je oblíbená pro svou výraznou a intenzivní chuť, kterou získává díky kombinaci...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Detailní popis produktu
Složení: škvařené vepřové sádlo, vepřové škvarky min. 40 % objemu
Skladování: Při teplotě 2 °C až 20 °C.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 320 g. Bez lepku a bez laktózy.
Energetická hodnota | 3709 kJ / 866 kcal |
Tuky | 100 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 50 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.58 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |

Vepřové ve vlastní šťávě je lahodným pokrmem, který nabízí autentickou a intenzivní chuť vepřového masa, které je pečené a dušené ve své vlastní šťávě. Tato metoda vaření...

Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.