Fuet s lanýži 150 g
Kód: 0242

Související produkty

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...

Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...

Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...

Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, laktóza, divoký lanýž (2 %), jedlá sůl, sušené mléko, koření, dextróza, šťáva z lanýže, antioxidant askorban sodný, konzervanty dusitan sodný a dusičnan draselný, aroma, mléčné fermenty
Skladování: Na chladném a suchém místě.
Země původu: Španělsko
Další informace: Alergeny: laktóza, sušené mléko. Jedlé vepřové střívko. Hmotnost 150 g.
Energetická hodnota | 1839 kJ / 443 kcal |
Tuky | 36 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 2,8 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 27 g |
Sůl | 3,8 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 8410764060547 |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Španělsko |
Položka byla vyprodána… |

Kabanosy jsou obvykle tenké, dlouhé a sušené, což zajišťuje jejich delší trvanlivost. Tradičně se udí, což dodává masu specifickou chuť a vůni dřeva. Díky své praktické...

Už jste měli tuto lahodou maďarskou klobásu? Že ne? Ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tuto klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který není...

Minimální trvanlivost: 30.09.2025 Kabanosy jsou obvykle tenké, dlouhé a sušené, což zajišťuje jejich delší trvanlivost. Tradičně se udí, což dodává masu specifickou chuť a vůni...

Zkoušeli jste už klobásu s pštrosem? Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek. Pštrosí maso zůstává příjemně šťavnaté i po vysušení a svou chutí připomíná telecí s příchutí...

Už jste měli tutu lahodou maďarskou klobásu? Že ne? ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tutu klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.