Stříbrné cibulky 220 g/ZACHRAŇ JÍDLO
Kód: 0822/ZACHRAN ME
Související produkty

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...

Plody černé třešně obsahují vysoký obsah antioxidantů, zejména antokyanů, které jim propůjčují nejen tmavou barvu, ale také významné zdravotní benefity. Antioxidanty pomáhají v...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Detailní popis produktu
Složení: cibule, ocet, sůl, antioxidant disiřičitan sodný, sladidlo sacharin, aroma
Skladování: Při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Holandsko
Další informace: Bez alergenů. Hmotnost 220 g (hmotnost pevného podílu 120 g).
Spotřebujte do: 06/2025
Energetická hodnota | 132 kJ / 32 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 5,3 g |
z toho cukry | 5,3 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,48 g |
Vláknina | 2,5 g |

Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.