Fuet s lanýži 150 g
Kód: 216Související produkty

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, laktóza, divoký lanýž (2 %), jedlá sůl, sušené mléko, koření, dextróza, šťáva z lanýže, antioxidant askorban sodný, konzervanty dusitan sodný a dusičnan draselný, aroma, mléčné fermenty
Skladování: Na chladném a suchém místě.
Země původu: Španělsko
Další informace: Alergeny: laktóza, sušené mléko. Jedlé vepřové střívko. Hmotnost 150 g.
Energetická hodnota | 1839 kJ / 443 kcal |
Tuky | 36 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 2,8 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 27 g |
Sůl | 3,8 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Španělsko |
Položka byla vyprodána… |

Spotřebujte do: 29.3.2023 Už jste měli tuto lahodou maďarskou klobásu? Že ne? Ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tuto klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o...

Už jste měli tutu lahodou maďarskou klobásu? Že ne? ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tutu klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který...

Zkoušeli jste už klobásu s pštrosem? Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek. Pštrosí maso zůstává příjemně šťavnaté i po vysušení a svou chutí připomíná telecí s příchutí...

Spotřebujte do: 2.4.2023 Už jste měli tuto lahodou maďarskou klobásu? Že ne? Ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tuto klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o...

Už jste měli tuto lahodou maďarskou klobásu? Že ne? Ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tuto klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.