Kachní terina s Armaňakem 280 g
Kód: 0879
Související produkty
Luncheon meat získala popularitu díky své pohodlnosti a dlouhé trvanlivosti. Je spolehlivým základem pro outdoorové aktivity, jako je kempování nebo turistika, protože...
Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...
Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, kachní 28 % (libová játra, maso, kůže, sádlo), kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, Armaňak 0,8 %, koření, přírodní aroma
Skladování: Při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 2-3 dnů.
Země původu: Francie
Spotřebujte do: 30.11.2029
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 280 g. Alergeny: vejce, mléko. Nejlépe podávejte chlazené.
| Energetická hodnota | 1249 kJ / 302 kcal |
| Tuky | 27 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 9,9 g |
| Sacharidy | 0,7 g |
| z toho cukry | 0,5 g |
| Bílkoviny | 14 g |
| Sůl | 1,54 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | PAŠTIKY a... |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.735 kg |
| EAN: | 3275412802055 |
| Maso: | Vepřové, Kachní, Kuřecí |
| Země původu: | Francie |
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

