Kachní terina s Armaňakem 280 g
Kód: 0879
Související produkty
Škvarkové pesto je netradiční česká variace na známé italské pesto, které si získává oblibu mezi milovníky domácí kuchyně a originálních chutí. Tento recept spojuje škvarky,...
Hovězí maso s česnekem je skvělou kombinací, která nabízí silnou a bohatou chuťovou explozi. Česnek, s jeho charakteristickou ostrou a aromatickou vůní, se výborně doplňuje s...
Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, kachní 28 % (libová játra, maso, kůže, sádlo), kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, Armaňak 0,8 %, koření, přírodní aroma
Skladování: Při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 2-3 dnů.
Země původu: Francie
Spotřebujte do: 30.11.2029
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 280 g. Alergeny: vejce, mléko. Nejlépe podávejte chlazené.
| Energetická hodnota | 1249 kJ / 302 kcal |
| Tuky | 27 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 9,9 g |
| Sacharidy | 0,7 g |
| z toho cukry | 0,5 g |
| Bílkoviny | 14 g |
| Sůl | 1,54 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | PAŠTIKY a... |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.735 kg |
| EAN: | 3275412802055 |
| Maso: | Vepřové, Kachní, Kuřecí |
| Země původu: | Francie |
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Vepřové ve vlastní šťávě je lahodným pokrmem, který nabízí autentickou a intenzivní chuť vepřového masa, které je pečené a dušené ve své vlastní šťávě. Tato metoda vaření...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

