Husí foie gras 2 x 40 g
Kód: 0868

Související produkty

Milovníci zvěřiny, pozor! Ulovte si kančí paštiku s jalovcem, která chutná bez nadsázky dokonale. Výtečné maso z mladého divočáka v kombinaci s drůbežím masem, vepřovým sádlem,...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Detailní popis produktu
Složení: husí foie gras 88 %, jedlá sůl, pitná voda, cukr, koření, antioxidant askorban sodný, konzervant dusitan sodný
Skladování: Foie gras skladujte při teplotě 0 až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Původ: Francie
Další informace: Hmotnost 2 x 40 g.
Energetická hodnota | 1792 kJ / 435 kcal |
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 6,7 g |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a..., Francouzské paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
EAN: | 3018258103005 |
Země původu: | Francie |

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...

Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....

Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.