Mini okurky - cornchons 220 g
Kód: 0823

Související produkty

Spotřebujte do: 06/2025 Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často...

Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: okurky, voda, ocet, sůl, barvivo riboflavin (vitamín B), aroma
Skladování: Při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Holandsko
Další informace: Bez alergenů. Hmotnost 220 g (hmotnost pevného podílu 120 g).
Energetická hodnota | 71 kJ / 17 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 1,1 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 0,25 g |

Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.

Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.