Olivy plněné krémem Parmigiano 280 g
Kód: 0812
Související produkty
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy 54 %, slunečnicový olej, náplň 8 % (sýrový krém - ovčí mléko, kravské mléko, sůl, parmezán 3 % - kravské mléko, sůl, syřidlo), antioxidant kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladu a suchu.
Země původu: Itálie
Další informace: Alergeny: ovčí sýr, ovčí mléko, kravské mléko. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g.
| Energetická hodnota | 732 kJ / 175 kcal |
| Tuky | 16 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
| Sacharidy | 5,7 g |
| z toho cukry | 1,2 g |
| Bílkoviny | 3,3 g |
| Sůl | 2,6 g |
| Vláknina | 4,5 g |
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Čatní chilli paprika je dochucovací studená omáčka, kterou si vychutnáte přímo nebo ji můžete přidat do vaření. Tuhle dobrotu si můžete představit jako paprikový džem – ale ve...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

