Olivy plněné krémem Peccorino 280 g
Kód: 0812
Související produkty
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Plody černé třešně obsahují vysoký obsah antioxidantů, zejména antokyanů, které jim propůjčují nejen tmavou barvu, ale také významné zdravotní benefity. Antioxidanty pomáhají v...
Spotřebujte do: 06/2025 Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 54 %, slunečnicový olej, náplň 8 % [česnek, ovčí sýr Pecorino Romano DOP 3 % (ovčí mléko, sůl, syřidlo), bramborová moučka, strouhanka (pšeničná mouka, sůl, droždí)], sůl, regulátory kyselosti kyselina mléčná a kyselina citrónová, antioxidant kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladu a suchu.
Země původu: Itálie
Další informace: Alergeny: ovčí sýr, ovčí mléko, pšeničná mouka. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g.
| Energetická hodnota | 732 kJ / 175 kcal |
| Tuky | 16 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
| Sacharidy | 5,7 g |
| z toho cukry | 1,2 g |
| Bílkoviny | 3,3 g |
| Sůl | 2,6 g |
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

