Paprikový krém pálivý 160 g
Kód: 0849
Související produkty
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá pálivá a sladká paprika, pritamin paprika, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo xantan, kyselina citrónová, konzervant sorban draselný
Skladování: V suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Může obsahovat stopy vajec, hořčice, celeru a sulfitu. Hmotnost 160 g.
| Energetická hodnota | 112 kJ / 27 kcal |
| Tuky | 0,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
| Sacharidy | 4,3 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 1 g |
| Sůl | 12,5 g |
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Čatní chilli paprika je dochucovací studená omáčka, kterou si vychutnáte přímo nebo ji můžete přidat do vaření. Tuhle dobrotu si můžete představit jako paprikový džem – ale ve...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

