Paprikový krém 210 g
Kód: 0845

Související produkty

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....

Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.

Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Plody černé třešně obsahují vysoký obsah antioxidantů, zejména antokyanů, které jim propůjčují nejen tmavou barvu, ale také významné zdravotní benefity. Antioxidanty pomáhají v...
Detailní popis produktu
Složení: sladká paprika, sůl, kyselina citrónová, k-sorbát
Skladování: Při teplotě 0 °C až 20 °C. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Vyrobeno podle HACCP systému zpracování. Hmotnost 210 g. Bez alergenů.
Energetická hodnota | 164 kJ / 39 kcal |
Tuky | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 3,7 g |
z toho cukry | 2,7 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Vláknina | 2,9 g |
Škrob | 1 g |
Sůl | 12,2 g |

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.