Peppersweet - Cherry papričky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 0802
Související produkty
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Čatní chilli paprika je dochucovací studená omáčka, kterou si vychutnáte přímo nebo ji můžete přidat do vaření. Tuhle dobrotu si můžete představit jako paprikový džem – ale ve...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, peppersweet (paprika třešňová) 30 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 26 % (čerstvý sýr 93 %, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g. Alergen: mléko.
| Energetická hodnota | 984 kJ / 236 kcal |
| Tuky | 16 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
| Sacharidy | 18 g |
| z toho cukry | 16 g |
| Bílkoviny | 4,4 g |
| Sůl | 0,1 g |
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

