Gulášová pasta nepálivá 160 g
Kód: 0843
Související produkty
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Plody černé třešně obsahují vysoký obsah antioxidantů, zejména antokyanů, které jim propůjčují nejen tmavou barvu, ale také významné zdravotní benefity. Antioxidanty pomáhají v...
Spotřebujte do: 06/2025 Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá sladká paprika, pritamin paprika, sůl, červená cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, kyselina citronová, konzervant K-sorbát
| Energetická hodnota | 270 kJ / 65 kcal |
| Tuky | 1,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| Sacharidy | 7,2 g |
| z toho cukry | 6 g |
| Bílkoviny | 2,8 g |
| Škrob | 1,2 g |
| Vláknina | 4,2 g |
| Sodík | 12,05 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.16 kg |
| EAN: | 5997506505700 |
| Země původu: | Maďarsko |
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

