Olivy s černým lanýžem 280 g
Kód: 0814
Související produkty
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 53 %, slunečnicový olej, náplň 8 % (žampiony, černé olivy, sůl, bramborový škrob, lanýžové aroma 0,1 %, stabilizátor barvy glukonát železnatý), sůl, vinný ocet bílý, přírodní aroma, regulátory chuti kyselina sírová a kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu: Itálie
Další informace: Může obsahovat stopy pšenice, tuňáka, mléka a ořechů. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g. Objem 314 ml.
| Energetická hodnota | 409 kJ / 98 kcal |
| Tuky | 8,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
| Sacharidy | 5,5 g |
| z toho cukry | 1,5 g |
| Bílkoviny | 1,1 g |
| Sůl | 2,2 g |
Nůž s nápisem Pravá klobása může být jedinečný a osobní předmět. Takový nůž může sloužit jako dárek, památka nebo praktický nástroj s osobním dotekem.
Čatní chilli paprika je dochucovací studená omáčka, kterou si vychutnáte přímo nebo ji můžete přidat do vaření. Tuhle dobrotu si můžete představit jako paprikový džem – ale ve...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

