48 % SLEVA NA JAMÓN SERRANO - KRÁJENÝ 500 G (EXP. 2.10.)

Hovězí hrubá klobása 300 g - vážená

Kód: 341
179,70 Kč / ks 599 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Tato klobása je nazývána "hrubá" díky svému tvaru, který je poněkud kulatý a silný. Struktura klobásy však není hrubá, protože maso a špek, které jsou použity k výrobě této klobásy, jsou jemně namleté. Klobása je vyrobená výhradně z 100% hovězího masa a špeku, a neobsahuje žádné vepřové složky.

Díky svému vzhledu se klobása s hrubým tvarem snadno odlišuje od jiných uzenin na trhu. Její chuť a aroma ji však činí nezaměnitelnou nejen svým vzhledem. Klobása s hrubým tvarem má charakteristickou, výraznou chuť, která se vynikajícím způsobem doplňuje s kvalitními ingrediencemi, použitými k její výrobě.

Vyrobená výhradně z hovězího masa, klobása s hrubým tvarem je velmi zdravá a vhodná pro lidi, kteří upřednostňují maso bez vepřové složky. Hovězí maso je bohaté na bílkoviny a živiny, které jsou důležité pro naše zdraví a správnou výživu.

Klobása s hrubým tvarem se hodí jako samostatné jídlo, nebo jako součást různých pokrmů. Je oblíbená nejen v České republice, ale také v zahraničí, kde si získala své místo mezi nejlepšími uzeninami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Váha produktu: 300 g cca váží jeden pár klobás. Jelikož se jedna o produkt vážený, váha se může lišit.

Složení: hovězí maso, hovězí lůj, jedlá sůl, koření, česnek, výtažek z koření, potravinářský enzym, stabilizátor dusitan sodný. 

Skladování: V lednici při teplotě do 8 °C.

Země původu: Maďarsko

Další informace: Bezlepkový výrobek. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 89 g masa.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2096 kJ / 501 kcal
Tuky 44,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy 1,5 g
z toho cukry 0,2 g
Bílkoviny 18,1 g
Sůl 2,8 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Maďarské klobásy
Hmotnost: 0.3 kg
Maso: Hovězí
Země původu: Maďarsko
? Lepek: Ne
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz